Soorten spirits

Wanneer je bezig bent met mediumschap kom je in aanraking met veel verschillende soorten spirtis. Hieronder vindt je een lijst met de meest voorkomende spirits. Mediums komen deze soorten spirits dan ook met grote regelmaat tegen.

Aura lifter

Een aura lifter is een overleden ziel die nog ronddoolt op aarde. Zij klampt zich vast aan een mens die gelijk gestemd is. Deze spirits hebben altijd een duidelijke boodschap/thema/inzicht bij zich. Daarnaast zijn ze klaar om naar het licht te gaan.

Bosspirits

Zijn bijvoorbeeld kabouters, elfen, feeën, draken, eenhoorns enz.

Buitenaardse

Tegenwoordig komen er vaak tijdens trancereizen door verschillende dimensies buitenaardse wezens naar voren. Ze kunnen zowel een positieve als negatieve energie hebben.

Deel zelf

Een deelzelf is het zielsdeel die je mee draagt en kan voor onnodige belasting zorgen. Komt vaak naar voren bij problemen van karakteristieke aard. Bijvoorbeeld bij bepaald specifiek gedrag.

Demon

Een demon is een negatieve entiteit die te lang vast gezeten heeft hier op aarde. Deze energieën zijn gefrustreerd en voeden zich met negatieve energie van mensen zoals boosheid, wraakzucht, verdriet, geweld enz. Ze kunnen dan van gedaante veranderen in een soort monsterlijke wezens. Ze kunnen je de stuipen op het lijf jagen maar probeer toch altijd op een respectvolle manier in contact te komen en te blijven. Bied mededogen en liefde. Deze spirits zijn klaar om naar het licht te gaan.

Engel

Een engel is een bovennatuurlijke energie/wezen wat niet op een mens lijkt en onzijdig in geslacht is. Een engel is altijd zuiver en positief en komt vaak als er hulp nodig is. Ze zijn vaak licht en hebben meestal vleugels.

Geleide Gids

Iedereen heeft altijd meerdere gidsen bij zich die ook tijdelijk aanwezig kunnen zijn bij bijvoorbeeld bepaalde levenslessen of groeiprocessen. Een geleide gids zal dan tijdelijk op de voorgrond treden en zich terug trekken als zijn taak volbracht is.

Healing Gids

Deze gids begeleid jou bij healing sessies, zowel voor jezelf als voor anderen, deze gids stuurt jou zuivere energie met een helende werking.

Heiligen

Heiligen zijn zoals Jezus, Maria, Jozef enz.

Hoger zelf

Het hogere zelf is je ziel waarmee je communiceert in een soort menselijke vorm, wordt soms ook verward met een gids. Komt veel naar voren bij zielsreizen en meditaties.

Hoofd Gids

Gidsen zijn altijd positief en zuiver, je hoofd gids begeleidt en beschermt jou al meerdere levens op je levenspad.

Innerlijk kind

Innerlijk kind is een deel van jou uit je kindertijd al dan niet weggestopt door een trauma. Komt veel naar voren bij zielsreizen en meditaties.

Negatieve entiteit

Een negatieve entitiet is een overleden ziel die nog ronddoolt op aarde. Je komt vaak in contact met deze spirits tijdens huiszuiveringen. Deze spirits zijn klaar om naar het licht te gaan en los te komen van de aardse wereld.

Overledene

Zijn alle opa’s en oma’s, vaders en moeders, broers en zussen, kinderen en overige familie, vrienden en vriendinnen die in de hemel zijn.

Schaduw zelf

Schaduw zelf is een vorig zelf maar dan in positieve energie, welk talent of kracht mag je ophalen?

(Totem)dieren

Er worden in het mediumschap ook vaak dieren waargenomen. Deze kunnen hun karakteristieke krachten voor jou ter beschikking stellen. Een totemdier kenmerkt jouw innerlijke kracht of talent.

Vorig zelf

Een vorig zelf is een spirit die je meeneemt uit een vorig leven. Vaak brengen ze transformatie en dieper inzicht. Komt vaak naar voren bij fysieke en psychische klachten.