Entiteiten en auralifters wat zijn dat en wat doen ze?

Onder entiteiten kun je eigenlijk meerdere vormen van energie aanduiden. Er zijn heel veel verschillende woorden om een uitzonderlijke vorm van energie aan te duiden. Zo kunnen wij bijvoorbeeld woorden gebruiken als: geest, spook, engel of duivel enzovoort. Al deze woorden geven aan dat het gaat om een buiten normale energie die wordt waargenomen. Zo kan het zijn dan een overleden persoon niet beseft dat hij of zij geen aards lichaam meer heeft. Het is dan een dolende ziel die tussen hemel en aarde aan het ronddolen is. Hij of zij kan of wil niet verder gaan naar het hiernamaals en blijft daarom ronddolen op de aarde.

Ronddolende entiteiten

Het kan soms ook voorkomen dat entiteiten gewoon zomaar even op bezoek komt. De reden hiervoor kan zijn omdat hij houdt van die gene waar hij op bezoek is. Ook kan het zijn dat ze aandacht zoeken, ze hebben niet door dat ze geen aardslichaam meer hebben. Wanneer ze boos zijn gaan ze een hoop herrie maken door bijvoorbeeld te gaan stampen of te slaan met deuren of spulletjes omgooien in huis. Maar wanneer een entiteit jou aanraakt willen ze graag duidelijk maken dat ze jouw steun en hulp nodig kunnen gebruiken.

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom een overleden persoon nog kan ronddolen hier op aarde. Zo kan het zijn dat:

  • De nabestaanden de overledene niet los kunnen laten, zodat hij of zij wordt tegengehouden om verder te gaan naar het hiernamaals.
  • Entiteiten kunnen ook angst hebben om naar het licht te gaan, zij hebben begeleiding nodig van een mediumtherapeut.
  • Ook kan het zijn dat een entiteit bezorgd is over de dierbaren en ze niet alleen achter willen laten waardoor ze blijven ‘hangen’.
  • Entiteiten kunnen gehecht zijn aan een huis. Denk hierbij aan huizen waarin entiteiten actief zijn. Denk maar aan de zogenaamde ‘spookhuizen’.
  • Daarnaast het is mogelijk dat de overledene, de entiteit, vindt dat zijn of haar missie op aarde nog niet is afgerond en daarom niet naar het licht wil.
  • Entiteiten kunnen niet overgaan omdat hij of zij nog gehecht is aan verslavende middelen hier op aarde.
  • En daarnaast zijn er entiteiten die gewoonweg niet het licht kunnen vinden.

Het komt vaak voor dat deze energie als negatief wordt weggezet. Wanneer iemand uitzonderlijke energieën heeft waargenomen. Echter is het de persoon zelf die ervoor zorgt dat het als een negatieve energie wordt vormgegeven.

Herken de aanwezigheid van entiteiten

Hoe weet je nu zeker of je de aanwezigheid voelt van een entiteit? Dit kun je ervaren als een koude stroom langs je lichaam, het voelt net alsof er heel dichtbij iemand langs je loopt. Ook wanneer je in een warme ruimte bent, zomaar opeens voel je een koud briesje lang je heen gaan. Het is ook mogelijk dat je het gevoel hebt dat er iemand achter je aan loopt. Telkens wanneer je achterom kijkt, zie je niemand.

Daarnaast kunnen entiteiten jou ook zachtjes aanraken. Opeens voel je dat iemand heel zacht je arm, haar of bijvoorbeeld je rug aanraakt. Ook kan het zomaar zijn dat je opeens een vieze geur ervaart bijvoorbeeld een sigarettenlucht of juist een hele lekkere parfum. Soms kun je ook iemand zien staan vanuit je ooghoek.

De meeste mensen kunnen geen entiteiten zien. Entiteiten hebben namelijk geen fysieke aardse lichaam. Het zijn dus eigenlijk zielen zonder lichaam. Zij bestaan alleen puur uit energie. Zij kunnen ons zien, maar de meeste van ons hen niet. Het is wel mogelijk dat je een schim ziet of orbs. Een medium kan je helpen wanneer je orbs ervaart. Zij kunnen namelijk contact maken met de entiteit en jou informatie geven over deze verschijning.

Wat te doen als je uitzonderlijke energieën waarneemt

Zodra je onbekende uitzonderlijke energieën waarneemt, probeer deze dan positief te benaderen. Je kunt het ook zien als een unieke kans om jouw waarnemingsveld te verbreden en meer bewust te zijn van wat er allemaal om ons heen plaats vindt.

Uiteraard is het lastig om rustig te blijven en niet te schrikken. Uitspraken als ‘onbekend maakt onbemind’ of ‘normaal is al gek genoeg’, helpen daar op hun manier een handje aan mee.

Blijf rustig en probeer steeds nieuwsgierig te zijn naar nieuwe ervaringen. Zodra z’n ervaring zich voordoet blijf positief en ga het met open armen tegemoet. Je zult merken dat je langzaam maar zeker verder open gaat staan voor nieuw ervaringen.

Bescherm je eigen aura tegen auralifters

Als je deze weg gaat bewandelen, houdt altijd rekening met je eigen energieveld, ben daar bewust van. Blijf jezelf beschermen tegen invloeden, niet alleen door de mensen om je heen. Maar ook door de invloed van de verschillende soorten entiteiten. Het zit namelijk zo wanneer jij jezelf, te ver openzet is er geen bescherming. Hierdoor kunnen entiteiten oftewel energieën zich in jouw aura gaan nestelen. Wij spreken dan over aura lifters. Lifters zijn een belasting voor jouw energiehuishouding. Ze kunnen jou langzaam maar zeker leeg trekken.

Wellicht herken je dit bij mensen uit je omgeving. Wanneer je er contact mee hebt gehad, voel jij je naderhand moe of zelfs helemaal op. Je hebt dan echt de tijd nodig om te herstellen. Entiteiten kunnen dit ook! Ze nestelen zich dan als het ware in jouw aura en liften letterlijk mee op jouw energie. Auralifters komen vaak binnen via gaten of breuken in de aura. Z’n gat of breuk kan ontstaan door overmatig gebruik van drank, drugs, antidepressiva, depressie, stress, psychische trauma en tijdens een narcose of wanneer je gewoon even niet goed geaard bent. Een auralifter kan ook het gedrag van de persoon veranderen waarbij ze meeliften.

Zorg ervoor dat je jouw aura reinigt. Dit kan bijvoorbeeld met het gebruik van witte salie. Doe dit zo vaak als nodig, je mag dit dagelijks doen. Tevens is er ook nog een meditatie die je kunt gebruiken om jezelf te reinigen. Zo kun je bijvoorbeeld “Douchen met wit licht”. Dit zorgt ervoor dat je alle negatieve energieën (ook gedachten) weg kunt laten stromen via het gevisualiseerde rioolputje zodat je het door kan geven aan moeder aarde. Let op, het is wel belangrijk dat je jezelf zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde met het witte licht reinigt.