Negatieve energie

Negatieve energie wordt ook wel donkere of zware energie genoemd. Deze negatieve energie kan mensen schaden op allerlei vlakken. Negatieve energie komt via je aura binnen. Als dit gebeurt kun je klachten krijgen als vermoeidheid, lusteloosheid enz.

Deze negatieve energieën zijn vaak afkomstig van andere mensen echter kan het ook zijn van spirits die nog op aarde achter gebleven zijn nadat zij zijn overleden. Ook in een ruimte kan negatieve energie blijven ‘hangen’ na bijvoorbeeld een ruzie of bij intens verdriet. De ruimte kan dan ‘zwaar’ aanvoelen.

Hele dag door kom je in contact met allerlei verschillende energieën. Deze energieën kun je ook met je meenemen of ergens achterlaten. Het is belangrijk om hiervan bewust te raken. Zorg ervoor dat je voor jezelf een manier kan vinden om negatieve energie direct af te voeren zodra je hiermee in aanraking komt. Dit kun je bijvoorbeeld doen met het branden van witte salie.

Negatieve effecten van donkere energieën

Wanneer er negatieve of donkere energie te lang in ons aura aanwezig blijft, krijgen wij uiteindelijk last van psychische en fysieke klachten. In de loop van de tijd verergeren de klachten zich en leidt het soms zelfs tot ernstige ziekte(s).

Het komt steeds vaker voor dat reguliere artsen geen duidelijk aanwijsbare oorzaak kunnen vinden voor deze klachten en zullen vaak bestreden worden met pijnstillers en andere onderdrukkende medicatie. Vandaag aan de dag komen psychosomatische klachten ook steeds vaker voor.

Wanneer een reguliere arts dit inzit bij zijn patiënten gaat het alleen om symptoombestrijding. De klachten of ziekte wordt niet genezen alleen onderdrukt. Wanneer je er bewust van bent dat negatieve energie de boosdoener kan zijn kun je deze klachten vaak op positieve manier behandelen. Het blijft altijd belangrijk wanneer er spraken is van klachten of ziekte een arts te bezoeken. Het is daarnaast ook wijs om te kijken naar de energetische oorzaak van klachten of ziekte. Zodat je op verschillende manieren kunt werken aan jouw gezondheid. Het ene hoeft het andere niet uit te sluiten qua behandeling.

Klachten zoals: chronische vermoeidheid, prikkelbaarheid, een slechte zelfbeheersing, negatieve gedachten en depressies, stemmen in het hoofd, angsten en fobieën, hoofdpijn en buikpijn, zijn vaak een teken dat wijst op negatieve energie(ën).

Overleden spirits die nog aan de aarde verbonden zijn

Er is nog een andere vorm van negatieve energie, dit zijn de zielen van overleden mensen die nog op aarde zijn rond blijven hangen. Zij hebben hun weg om welke reden dan ook, nog niet gevonden.

Wanneer je in contact komt met deze soort spirits, kom je er snel achter dat zij vaak niet bewust zijn van hun eigen dood. Zij hebben het gevoel dat ze hier op aarde nog iets af moeten maken. Ook kan het zijn dat ze vastgehouden worden door hun nabestaanden. Vaak zijn ze ook bang voor wat zij hebben veroorzaakt op de aarde. Zeker als de zielen niet geheel zuiver hebben geleefd op de aarde en veel stampij en rotzooi hebben veroorzaakt. Dit is ook een reden waarom spirits rond blijven dolen op aarde. Zij zoeken dan gelijkgestemden onder de mensen om zich aan hun te kunnen conformeren.

Auralifters

Dit soort spirits klampen zich energetisch vast aan een mens hier op aarde. Wanneer dit gebeurt spreken wij over een auralifter. Misschien kun je nu begrijpen en je voorstellen, wanneer jij negatief bent dat je dan extra gevoelig bent voor negatieve energieën, wanneer je zelf negatief in het leven staat. Wanneer je zelf dus positief in het leven staat, hou je automatisch negatieve energieën (ronddolende spirits) op afstand.

Negatieve spirits, kunnen ons humeur en leven nogal negatief beïnvloeden. Hierdoor kunnen onze gedachten en emoties op jou overgebracht worden. Wellicht herken je dat gevoel wel, je hebt bepaalde gedachten en emoties maar je hebt geen idee waar ze vandaan komen.

Hoe negatief de energie ook kan zijn waar je mee te maken krijgt en hoe beangstigend of ziekmakend deze ook kan zijn, toch hebben auralifters vaak een mooie boodschap of inzicht voor de persoon waar ze zich aan vast klampen. Door contact te maken met de auralifter(s) kun je erachter komen wat de reden is van zijn komst en jezelf hiervan bevrijden en verlossen. Dit transformatieproces kan op verschillende manieren plaatsvinden tijdens een Therapeutisch Mediumschap & Trance Healing consult. Ik maak vooral gebruik van ‘het licht’ en de helende werking middels de stofzuigermeditatie.