Soul theft

Is een bijzondere vorm van soul loss is soul theft. Dit betekent diefstal van de ziel. Hierbij kun je denken aan een van de ouders, een partner of ander persoon. Deze persoon claimt een deel van je gevoel door bijvoorbeeld dominant aanwezig te zijn. Iemand pakt dan een stukje van ‘jou’ af of jij geeft een stukje weg aan de ander.

Oorzaken van soul loss zijn onder meer problematische jeugd, verhuizing, moeilijke geboorte, scheiding, misbruik, ziekte en stress. Het komt veel vaker voor dan je een eerste instantie zou denken. De gevolgen hiervan kunnen enorme impact hebben op het dagelijkse leven en emotionele staat van zijn. Een probleem begrijpen is niet voldoende. Daar is het niet mee opgelost.

Een vervelend gevoel, negatieve gedachten of gedrag, zitten ook in het energieveld en lichaam. Met behulp van onder andere sjamanistische technieken, kan dit verholpen worden. Tijdens een healing zal er een diepgaand proces opgang gebracht worden. Dit is heel efficiënt waardoor het probleem op zielniveau wordt geheeld.

Symptomen van soul loss zijn kunnen onder andere zijn: machteloosheid, gevoel van leegte, onvrede, depressie, angst, overgevoeligheid, obsessies, eenzaamheid, moeite met contact maken, verslavingen, slaapstoornissen, eetstoornissen en burn-out.