Chinese geneeskunde Dordrecht

Ontdek wat de therapie Chinese geneeskunde voor jou kan betekenen. Maak nu een afspraak in Dordrecht.
Samen kijken wij naar een oplossing, om jouw klachten te verminderen met kruiden & voeding.

Lucinda Althea Dordrecht

Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe lastig en pijnlijk het kan zijn als je reuma gerelateerde klachten hebt. Of last hebt van psychische klachten, zoals een laag zelfbeeld, onzekerheden en angsten. Hierdoor ben ik instaat om jou beter te begrijpen. Maar ook beter in te leven in jouw situatie. Omdat ikzelf het nodige heb meegemaakt.

Sinds 2006 ben ik vrij van reguliere medicatie. Ik kan met trots zeggen dat mijn reuma gekeerd is. Het was een weg met vallen en opstaan. Wil je daar meer over weten, lees dan nu mijn verhaal.

Heb jij reumatische klachten of een ander auto-immuunziekte? Psychische klachten of andere ongemakken? En ben je geïnteresseerd geraakt? Maak dan nu een afspraak zodat wij samen aan de slag kunnen om jouw klachten te verlichten!

Chinese geneeskunde Dordrecht

Chinese geneeskunde en therapeutisch mediumschap & trance healing

Je bent van harte welkom in mijn praktijk Lucinda Althea. Voor consult in de Chinese geneeskunde in Dordrecht. Tijdens het consult bespreken wij jouw klachten. Samen gaan wij kijken naar de mogelijkheden om jouw klachten te verminderen. Dit doe ik door middel van het inzetten van kruiden in de vorm van tincturen, tabletten, pilletjes en theeën. Maar ook eventueel zalven, crèmes en lotions. Wanneer nodig zal ik ook diverse vitamine en mineralen aanbevelen om jouw klachten te verlichten. Tevens geef ik leefstijl- en voedingsadviezen. Zodat je steeds meer terug in balans komt en daarmee jouw klachten gaan afnemen.

Naast Chinese geneeskunde, is het ook mogelijk om bij mij op een spiritueel niveau te werken aan je gezondheid. Dit kan door middel van een therapeutisch mediumschap & trance healing consult. Hierbij kijken wij samen waar de blokkades zitten op spiritueel niveau. En hoe wij deze blokkades dan kunnen transformeren. Op deze manier kun je snel drukkende overtuigingen, emotionele pijn en/of verdriet oplossen. Of afgesloten gevoelens of vaste patronen en blinde vlekken achterhalen. Wanneer duidelijk is wat er precies speelt kan hier aangewerkt worden. De blokkade of pijn kan uit dit of een vorig leven zijn ontstaan. Het is belangrijk dat de inzichten worden getransformeerd zodat je de blokkade kan loslaten. En daarmee de klachten zich verminderen of zelfs geheel opgelost worden. 

Prijzen Chinese geneeskunde en Therapeutisch mediumschap Dordrecht

Lucinda Althea

Breetweerlaan 5
Raamsdonksveer, Noord-Brabant 4941 LN
Nederland
Telefoon: 0638187410
E-mail: info@lucinda-althea.nl
URL: https://lucinda-althea.nl/
Btw-nummer: NL003139150B40
Kamer-van-Koophandelnummer: 76832414
Prijsindicatie: $$
Maandag10:00 - 17:00
Dinsdag10:00 - 17:00
Woensdag10:00 - 17:00
Donderdag10:00 - 17:00
Vrijdag10:00 - 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Chinese geneeskunde Dordrecht

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact met mij op. Zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken,
voor een Chinese geneeskunde en/of therapeutisch meduimschap consult in Dordrecht.
Ik ben benieuwd naar wie je bent en naar jouw verhaal!

7 + 7 =

Wij gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.

 Pijn verminderen, meer bewegingsvrijheid, positievere mindset en meer innerlijke rust

Laten we samen werken aan jouw gezondheid en daarmee de pijn verminderen, meer bewegingsvrijheid creëren of de negatieve spiraal verminderen wat resulteert op positievere kijk op het leven.