Overheerlijke geneeskrachtige producten van Lucinda Althea, zoals kruidentheeën, heerlijk ruikende & helende aurasprays en massage oliën

Gemaakt op natuurlijke en liefdevolle manier

Puur natuurlijke geneeskrachtige producten van Lucinda Althea

Natuurlijke en zuivere producten gebruiken is een must voor het lichaam. Verder bevat het geen chemische stoffen, die jouw lichaam kunnen vervuilen. Ik heb een mooi assortiment samengesteld met zelfgemaakte kruidenthee mixen, auraspray’s, massage olieën en een aantal overige producten. Heb je hulp nodig bij het kiezen, schroom je dan niet om contact met mij op te nemen. Neem ook contact met mij op wanneer je speciale wensen hebt. Ik help je namelijk graag verder. Tot slot zijn de producten van Lucinda Althea altijd met zorg en liefde gemaakt speciaal voor jou!

Producten van Lucinda Althea, kruidenmixen

Kruidentheeën

De natuur geeft ons boordevol, prachtige geneeskrachtige planten. Je kunt hiermee heerlijke kruidenmixen mee maken. Het is dus ook nog eens gezond voor je lichaam. De keuzen betreft kruidenmixen en mogelijkheden zijn enorm.

Naast algemene kruidenthee mixen heb ik ook speciaal gerichte kruidenthee mixen gemaakt voor uiteenlopende klachten. Zoals bijvoorbeeld griep en verkoudheden, PMS klachten of om je maag te kalmeren.

Onthou dat het drinken van kruidenthee een fijne manier is om gezonde en vitale stoffen binnen te krijgen zoals: vitamines, mineralen en antioxidanten.

Klik hieronder op de button om het gehele assortiment aan kruidenmixen te bewonderen. Mocht je specifiek opzoek zijn naar een bepaalde werking om jouw klacht aan te pakken en deze is niet opgenomen in het assortiment. Stuur mij een bericht, ik kijk dan voor jou of ik deze specifieke kruidenthee mix kan samenstellen.

 

Producten van Lucinda Althea, auraspray

Aurasprays, chakra lijn

De chakra lijn is speciaal gemaakt om blokkades in de chakra’s te reguleren. Chakra’s zijn energie- en bewustzijncentra’s in het lichaam. Deze zijn niet fysiek aan te wijzen maar degelijk aanwezig.

Chakra’s hebben invloed op organen, orgaanfuncties, hormonen, emoties en op onze gedachten. Wanneer er blokkades in de chakra’s ontstaan en deze langdurig aanwezig zijn, kunnen er klachten en ziektes ontstaan zoals bijvoorbeeld reumatische klachten of psychische klachten.

Elk auraspray heeft zijn eigen geurfrequentie op basis van etherische oliën en edelstenen die corresponderenden met de chakra. Doe je ogen dicht, concentreer je, spray een paar keer boven je hoofd, laat de nevel over je heen dwarrelen en voel wat het doet. Voel het verschil!

Producten van Lucinda Althea, massage olie lucinda althea

Massage olie, chakra lijn

De chakra lijn is speciaal gemaakt om blokkades in de chakra’s te reguleren. Chakra’s zijn energie- en bewustzijncentra’s in het lichaam, deze zijn niet fysiek aan te wijzen maar degelijk aanwezig.

Chakra’s hebben invloed op organen, orgaanfuncties, hormonen, emoties en op onze gedachten. Wanneer er blokkades in de chakra’s ontstaan en deze langdurig aanwezig zijn kunnen er klachten en ziektes ontstaan zoals bijvoorbeeld auto-immuunziektes of psychische stoornissen.

Deze heerlijke massage olie heeft zijn eigen geurfrequentie op basis van etherische oliën en geneeskrachtige kruiden. Zij corresponderen met de bijgehorende chakra. Ga lekker liggen, doe je ogen dicht, concentreer en ontspan je, laat je de massage beginnen met deze fijne geneeskrachtige massage olie van Lucinda Althea!

producten van Lucinda Althea, assortiment

Tincturen, kruidenformules en supplementen

In mijn praktijk te Raamsdonksveer heb ik een groot assortiment aan tincturen, diverse Chinese patentformules, vitamines en mineralen. Deze producten zijn uitsluitend te koop onder begeleiding.

Ben je cliënt van mij en zijn jouw producten (bijna) op. Stuur mij dan een bericht. Zodat wij in overleg kunnen kijken wat jouw lichaam op dit moment nodig heeft.

Ben je nog geen cliënt? Maar wil je toch graag hulp? Maak dan een afspraak zodat wij samen kunnen kijken wat jouw lichaam nodig heeft.

 

Hoe klanten de producten van Lucinda Althea ervaren

Ik heb verschillende theeën bij Lucinda Althea besteld. De theeën zien er mooi en natuurlijk uit en smaken heerlijk. De meditatie thee is mijn favoriet! Deze smaakt heerlijk en ik kan hem de hele dag drinken. Ook heb ik de auraspray van het keelchakra van Lucinda Althea. Ik gebruik hem als het in mijn keelgebied niet prettig voelt of als ik lange gesprekken moet voeren. Het werkt voor mij verlichtend en ontspannend.
Ik zou de producten zeker aanraden!

Sandra Jansen, 24 jaar

Verpleegkundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn € 7,25 binnen Nederland.
Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 13,00.
Andere landen op aanvraag.

Verstuur je ook bestellingen naar het buitenland?

Ja, ik verstuur ook bestellingen naar andere landen.

Kan ik de producten komen ophalen?

Ja, het is mogelijk om de producten te komen ophalen in Dordrecht of Raamsdonksveer. Dit kan alleen op afspraak. Samen regelen we dit bij de afhandeling van de bestelling via de e-mail.

Binnen hoeveel werkdagen wordt de bestelling verzonden?

Bestellingen worden normaliter binnen 3 werkdagen verzonden na betaling en indien voorradig.

Ik heb besteld maar wil eigenlijk nog wat toevoegen, kan dat?

Ja, als de bestelling nog niet klaargezet is, kan ik de bestelling samenvoegen. Geef duidelijk aan dat dit je 2de bestelling is en dat je graag je bestelling wilt samenvoegen. Geef ter controle aan wat je eerder hebt besteld.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Op dit moment gaan de betalingen via een betaalverzoek. Waarin je gemakkelijk het verschuldigde bedrag kan overmaken.

Indien je geen gebruik maak van een betalingsapp kun je het verschuldigde bedrag zelf over maken naar  het opgegeven bankrekeningnummer.

Kan ik ook achteraf betalen?

Nee, helaas is dit niet mogelijk. 

Hoe kan ik mijn cadeaubon inwisselen?

Als je een bestelling plaatst, kun je daarbij jouw specifieke code er zelf bij noteren. 

Kan ik de producten retourneren?

De producten kunnen uitsluitend worden geretourneerd binnen 14 dagen als ze ongeopend zijn.

Voordat je de bestelling terug stuurt, vraag ik jou eerst contact met mij op te nemen via de e-mail.

De kosten van het retourneren zijn voor jou. Mocht je de gehele bestelling terug sturen, houdt er dan rekening mee dat je de verzendkosten niet terug krijg.

Kan ik de producten ook laten inpakken?

Ja, wil je graag de producten laten inpakken dan is dit mogelijk. Noteer dit even bij je bestelling.

Kan ik mijn bestelling ook ergens anders laten bezorgen?

Ja, wil jij graag je bestelling bij iemand anders laten afleveren. Bijvoorbeeld bij een vriend of kennis dan is dit mogelijk. Noteer apart bij de bestelling duidelijk het verzendadres. 

Heb je een vraag over een van mijn producten?

Neem dan gerust contact met mij op. Laat je gegevens achter via het contactformulier, dan neem ik contact met je op.
Ik ben benieuwd naar je vraag!

14 + 1 =

Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in mijn privacybeleid.

In balans

Op een natuurlijke, vitale en gezonde manier