Overheerlijke geneeskrachtige kruidentheeën

Gemaakt op natuurlijke en liefdevolle manier

De lekkerste en meest geneeskrachtige kruidenthee mixen speciaal voor jou

Het samenstellen van theemixen is een prachtige manier om belangrijke en vitale voedingsstoffen binnen te krijgen. De mogelijkheden aan variaties zijn enorm. Naast algemene heerlijke kruidentheeën is het ook mogelijk om lekkere kruidentheeën te drinken die richting geven aan processen in het lichaam. Daarom heb ik ook fijne kruidentheeën samengesteld die nuttig zijn bij diverse klachten. Mocht je opzoek zijn naar een specifieke thee voor een bepaalde klacht en deze staat hier niet bij. Vul dan onderaan de pagina het formulier in en dan kijk ik naar de mogelijkheden speciaal voor jou.

Bestel hier je theemixen

Vul hieronder in welk(e) product(en) je wilt bestellen. Noteer duidelijk de naam van het product, bestelnummer en de hoeveelheid. Je krijgt automatisch een bevestiging dat het formulier is verzonden. Binnen enkele dagen ontvang je een mail ter bevestiging van je bestelling en ontvang je een betaalverzoek om je bestelling te betalen. Na ontvangt van je betaling, verstuur ik de producten normaliter binnen 3 werkdagen naar je op, indien de producten voorradig zijn.

3 + 8 =

Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in mijn  privacybeleid tevens ga je akkoord met de algemene voorwaarden wanneer je de bestelling plaatst.


Heb je een vraag over de kruidenthee mixen of speciale wensen?

Neem dan gerust contact met mij op. Laat je gegevens achter via het contactformulier, dan neem ik contact met je op.
Ik ben benieuwd naar je vraag en wat ik voor jou kan betekenen!

7 + 7 =

Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in mijn privacybeleid.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn € 7,25 binnen Nederland.

Verstuur je ook bestellingen naar het buitenland?

Ja, ik verstuur ook bestellingen naar andere landen.

Kan ik de producten komen ophalen?

Ja, het is mogelijk om de producten te komen ophalen in Dordrecht of Raamsdonksveer. Dit kan alleen op afspraak. Samen regelen we dit bij de afhandeling van de bestelling via de e-mail.

Binnen hoeveel werkdagen wordt de bestelling verzonden?

Bestellingen worden normaliter binnen 3 werkdagen verzonden na betaling en indien voorradig.

Ik heb besteld maar wil eigenlijk nog wat toevoegen, kan dat?

Ja, als de bestelling nog niet klaargezet is, kan ik de bestelling samenvoegen. Geef duidelijk aan dat dit je 2de bestelling is en dat je graag je bestelling wilt samenvoegen. Geef ter controle aan wat je eerder hebt besteld.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Op dit moment gaan de betalingen via een betaalverzoek. Waarin je gemakkelijk het verschuldigde bedrag kan overmaken.

Indien je geen gebruik maak van een betalingsapp kun je het verschuldigde bedrag zelf over maken naar  het opgegeven bankrekeningnummer.

Kan ik ook achteraf betalen?

Nee, helaas is dit niet mogelijk. 

Hoe kan ik mijn cadeaubon inwisselen?

Als je een bestelling plaatst, kun je daarbij jouw specifieke code er zelf bij noteren.   

Kan ik de producten retourneren?

De producten kunnen uitsluitend worden geretourneerd binnen 14 dagen als ze ongeopend zijn.

Voordat je de bestelling terug stuurt, vraag ik jou eerst contact met mij op te nemen via de e-mail.

De kosten van het retourneren zijn voor jou. Mocht je de gehele bestelling terug sturen, houdt er dan rekening mee dat je de verzendkosten niet terug krijg.

Kan ik de producten ook laten inpakken?

Ja, wil je graag de producten laten inpakken dan is dit mogelijk. Noteer dit even bij je bestelling.

Kan ik mijn bestelling ook ergens anders laten bezorgen?

Ja, wil jij graag je bestelling bij iemand anders laten afleveren. Bijvoorbeeld bij een vriend of kennis dan is dit mogelijk. Noteer apart bij de bestelling duidelijk het verzendadres. 

In balans

Op een natuurlijke, vitale en gezonde manier