Nieuwsbrief

Ben jij ook nieuwsgierig en blijf je graag op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen binnen de praktijk? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief van Lucinda Althea! In de nieuwsbrief staan naast de nieuwe ontwikkelingen ook adviezen, tips en heerlijke recepten.

N

Ontwikkelingen binnen de praktijk

N

Informatie over gezondheid, kruiden, voeding en meer

N

Tips die je kunt toepassen om gezonder en bewuster te leven

N

Gezonde en bovenal heerlijke recepten om uit te proberen

Nieuwsbrief Lucinda Althea

Chinese Geneeskunde, Therapeutisch mediumschap en meer

Sinds 2018 ben ik begonnen mij toe te leggen op de Chinese geneeskunde. Door eigen ervaringen was ik zo enthousiast geraakt door deze geneeskunde. Juist omdat ik dit zelf ben gaan bestuderen heb ik mijzelf ontzettend ontwikkeld in mijn persoonlijke leven.

Ik ben fanatiek van start gegaan en heb mij dan ook werkelijk vast gebeten in deze materie. Juist, omdat ik graag alles zo goed mogelijk wil begrijpen en wil toepassen in mijn eigen leven. Ik vind het belangrijk om alles wat ik leer ook zelf toe te passen in mijn eigen leven. Zodat het goed blijft gaan met mijn gezondheid maar het ook zelf ervaart hoe dingen zijn.

Na een jarenlang traject waarin ik continu bezig was met mijn eigen gezondheid kan ik zeggen dat ik mijn reuma heb weten te keren. Hier ben ik ontzettend dankbaar voor en wil nu graag anderen helpen in hun traject naar meer verlichting bij reumatische klachten of psychische klachten.