Onderzoek: pijnvermindering bij reumatische klachten

Ben jij geïnteresseerd om deel te nemen aan mijn onderzoek met als doel het verminderen van pijn bij reumatische klachten door middel van mijn persoonlijk op maat gemaakte kruidenformules met Nederlandse Master kruiden?

Hiervoor zoek ik kandidaten waarvan de klachten verergeren bij bepaalde weer typen, zoals koude, vocht of wind? Mocht je dit ervaren dan ben jij de geschikte kandidaat voor mijn onderzoek!

Voor mijn studie Chinese Geneeskunde ben ik opzoek naar 10 personen die graag aan zichzelf willen werken in een tijdsbestek van 4 weken. Ben jij serieus en wil je graag kijken of Nederlandse planten jou verlichting brengt schrijf je dan nu in. Samen bespreken wij de mogelijkheden, het traject en de startdatum.

N

Dit intakegesprek en het eind gesprek is gratis

N

Je betaald een kleine vergoeding van maximaal € 19,50 voor de kruidenformule

N

Bij aanvang en na vier weken vul je voor mij een onderzoek formulier in, die ik dan kan verwerken in mijn onderzoek

N

Indien gewenst kunnen we na dit onderzoek de behandeling met Nederlandse geneeskrachtige planten vervolgen

Ervaringsdeskundige reumatische klachten

Op mijn vierde kreeg ik acute jeugdreuma. Heel mijn leventje stond op zijn kop. In mijn kinderjaren heb ik dan ook genoeg ziekenhuisbezoeken gehad. Ook was ik veel thuis in plaats van op school door mijn reumatisch klachten. Ook was ik erg beperkt in mijn bewegingsvrijheid en verging ik van de pijn in meerdere gewrichten. In mijn kinderjaren ben ik vaker ‘het doelwit’ geweest van medische experimenten met negatieve gevolgen.

Door al mijn ervaringen en mijn reis naar gezondheid ben ik terecht gekomen bij alternatieve geneeswijzen. Inmiddels, heb ik mijn reuma weten te keren. Uiteraard, heeft dat veel inzet en doorzettingsvermogen gekost.

Nu ik weet dat het wel degelijk mogelijk is om reuma te keren, heb ik heel mijn leven omgegooid en ben ik zelf Chinese Geneeskunde gaan studeren. Ik ben van mening, wat ik kan bereiken kan jij ook, als je wilt!

Wil je kijken of Nederlandse planten ook iets voor jou zijn?
Meld je dan nu aan! Pak je kans om te kijken wat kruiden voor jou kunnen betekenen.

Schrijf je nu hier in voor deelname aan het onderzoek

4 + 8 =