Onderzoek: pijnvermindering bij reumatische klachten

Ben jij geïnteresseerd om deel te nemen aan mijn onderzoek met als doel het verminderen van pijn bij reumatische klachten? En ervaar je dat jouw klachten verergeren bij bepaalde weer typen, zoals koude, vocht, wind? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor mijn onderzoek!

Voor mijn studie Chinese Geneeskunde ben ik opzoek naar 10 personen die graag aan zichzelf willen werken in een tijdsbestek van 4 weken. Ben jij serieus en wil je graag kijken of Nederlandse planten jou verlichting brengt schrijf je dan nu in. Samen bespreken wij de mogelijkheden, het traject en de startdatum.

N

Intakegesprek is kostenloos

N

Je vult voor aanvang een onderzoeksformulier in

N

Je betaald een kleine vergoeding van maximaal € 19,50

N

Na vier weken vul je opnieuw een onderzoeksfomulier in

N

Een kostenloos eindgesprek

N

Na afloop van het onderzoek kan je ervoor kiezen om op consult te komen en verder te werken aan klachtenvermindering

Ervaringsdeskundige reumatische klachten

Op mijn vierde kreeg ik acute jeugdreuma. Heel mijn leventje stond op zijn kop. In mijn kinderjaren heb ik dan ook genoeg ziekenhuisbezoeken gehad. Ook was ik veel thuis in plaats van op school door mijn reumatisch klachten. Ook was ik erg beperkt in mijn bewegingsvrijheid en verging ik van de pijn in meerdere gewrichten. In mijn kinderjaren ben ik vaker ‘het doelwit’ geweest van medische experimenten met negatieve gevolgen.

Door al mijn ervaringen en mijn reis naar gezondheid ben ik terecht gekomen bij alternatieve geneeswijzen. Inmiddels, heb ik mijn reuma weten te keren. Uiteraard, heeft dat veel inzet en doorzettingsvermogen gekost.

Nu ik weet dat het wel degelijk mogelijk is om reuma te keren, heb ik heel mijn leven omgegooid en ben ik zelf Chinese Geneeskunde gaan studeren. Ik ben van mening, wat ik kan bereiken kan jij ook, als je wilt!

Wil je kijken of Nederlandse planten ook iets voor jou zijn?
Meld je dan nu aan! Pak je kans om te kijken wat kruiden voor jou kunnen betekenen.

Schrijf je nu hier in voor deelname aan het onderzoek

2 + 14 =